Înainte să utilizaţi Sindolor

Unguent inodor. Sindolor gel, g, Fiterman : Farmacia Tei

Conținutul

  Descriere Descriere Sindolor comprimate este un produs complex pentru tratamentul simptomatic al durerii, indicat in cefalee, dureri de origine dentara, nevralgii, nevrite, dureri postoperatorii si dureri de origine reumatica si in tratamentul durerii si febrei asociate cu raceala unguent inodor gripa.

  unguent inodor pentru durerile articulare care sunt unele alimente sănătoase

  Efectul intens al combinatiei din Sindolor® comprimate se instaleaza rapid si se mentine pana la 8 ore. Sindolor comprimate este indicat in algii, cefalee, dureri de origine dentara, nevralgii, nevrite, dureri postoperatorii si dureri de origine reumatica si in tratamentul durerii si febrei asociate cu raceala si gripa. Compozitie Fiecare comprimat contine paracetamol mg, propifenazona mg si cafeina 50 mg.

  unguent inodor dureri articulare adolescente

  Celelalte componente sunt: talc purificat, amidon de porumb, celuloza microcristalina, dioxid de siliciu coloidal anhidru, Povidona K30, stearat de magneziu.

  Mod de administrare Adulti si adolescenti cu varsta peste 15 ani: se administreaza comprimate la nevoie. Daca este necesar, pot fi administrate pana la 3 doze intr-un interval de 24 ore.

  unguent inodor sarea reduce tratamentul artrozei

  Sindolor® comprimate trebuie administrat pe cale orala, cu o cantitate adecvata de apa. Este recomandata utilizarea celei mai mici doze eficace pentru cea mai scurta perioada necesara controlarii simptomelor. Ca si in cazul altor analgezice ce pot fi obtinute fara prescriptie medicala, Sindolor® comprimate nu trebuie sa se utilizeze pentru unguent inodor mult de 7 zile.

  unguent inodor febra eruptiilor dureri articulare